Предстоящи събития

Тази информация не е достъпна за нерегистрирани потребители
За регистрация натиснете тук!


На кратко ученик в Гимназия "Христо Ботев", гр. Попово, на 17 години. Смятам, че Pakihinho е бизнес приложение с големи заложби и възможности за реализация на пазара. То обединява възможността да управлявате вашия личен график възможно най-ефективно и да пускате БЕЗПЛАТНИ обяви по всяко време!

Отзивите на някои професионалисти за Pakihinho


Пеньо Пенев, Roach

"Pakihinho е универсално приложение, предназначено както за хора, които се занимават с бизнес, така и за такива, които просто искат да организират своя начин на живот. Основно предимство на този сайт е, че предоставя много възможности за бърза обратна връзка със своите потребители! Pakihinho разполага с изключително опростен интерфейс, с употребата на който да могат да се справят и най компютърно неграмотните бизнес предприемачи. Горещо препоръчвам това приложение!"

Неманя Ибрахимович, Slithics

"След многото дълги проучвания за качествени уеб приложения най после попаднах на точно такова, което отговаря на моя вкус и разбирания - Pakihinho. Най ми допада идеята за 'пчелния кошер', който илюстрира Pakihinho като един своеобразен дом за всички пчелички по света - "потребителите". Аз считам Pakihinho за един от бъдещите конкуренти на гиганти като 'Freelancer', 'Ebay' и други."

Теодор Ахимов, ПалмДонорс ЕООД

"Регистрирайте се сега и не губете повече време в търсенето на други приложения от този тип. Pakihinho ви предоставя лесната възможност да откриете бързо други предприемачи със сходен вкус."

x

Допитване до админ