Предстоящи събития

Тази информация не е достъпна за нерегистрирани потребители
За регистрация натиснете тук!


След създаването си на 10 Януари 2016 Pakihinho започва да се утвърждава на световната борса. До момента Pakihinho се води едно от най-бързо развиващите се приложения откъм потребителско отношение.

История & замисъл

По начало Pakihinho произлиза от два езика - маорски и португалски. Като първата част "pakihi" е на гореспоменатия новозеландски език и означава работа и бизнес, а "nho" произлиза от португалски - умалително окончание. Двете заедно заформят израза "малък(дребен) бизнес", по което може да се направи мигновено заключение за предназначението на уеб сайта. Друга неизменна част, без която Pakihinho не би означавал нищо е символиката на пчелното гнездо и пчеличките, които съответно го олицетворяват като дом за хилядите свои работливи потребители!

Бъдещи планове

В най-близко бъдеще се очаква Pakihinho да се сдобие с усъвършенствана система за коментари и оценка на потребителите като така ще се повиши конкурирането между тях и услугите, които се предлагат ще станат по достъпни!

На 30 Май 2016 ще излезе първото приложение на Pakihinho за Android, а по-късно на 9 Юни 2016 - iOS.

Отзивите на някои професионалисти за Pakihinho


Пеньо Пенев, Roach

"Pakihinho е универсално приложение, предназначено както за хора, които се занимават с бизнес, така и за такива, които просто искат да организират своя начин на живот. Основно предимство на този сайт е, че предоставя много възможности за бърза обратна връзка със своите потребители! Pakihinho разполага с изключително опростен интерфейс, с употребата на който да могат да се справят и най компютърно неграмотните бизнес предприемачи. Горещо препоръчвам това приложение!"

Неманя Ибрахимович, Slithics

"След многото дълги проучвания за качествени уеб приложения най после попаднах на точно такова, което отговаря на моя вкус и разбирания - Pakihinho. Най ми допада идеята за 'пчелния кошер', който илюстрира Pakihinho като един своеобразен дом за всички пчелички по света - "потребителите". Аз считам Pakihinho за един от бъдещите конкуренти на гиганти като 'Freelancer', 'Ebay' и други."

Теодор Ахимов, ПалмДонорс ЕООД

"Регистрирайте се сега и не губете повече време в търсенето на други приложения от този тип. Pakihinho ви предоставя лесната възможност да откриете бързо други предприемачи със сходен вкус."

x

Допитване до админ