Предстоящи събития

Тази информация не е достъпна за нерегистрирани потребители
За регистрация натиснете тук!

Регламент


Етика на сайта

При обиждане, използване на жаргонни думи, неправилна или неприлично оформена обява, злоупотребяване със функциите на Pakihinho всеки потребител бива наказан с предупреждение. При събирането на три такива достъпът на профила бива забранен за период от 15 - 60 дни.

Потребителите, които проявят това отношение към другите членове на "кошера" повторно, биват наказани съответно с перманентен бан! Pakihinho е приложение съобразено със световната етика.

Достъп до личните ви данни

Потребителят се съгласява с това Pakihinho да използва личните му данни при изготвянето на отчети, формуляри и демонстрации. Pakihinho няма право на злоупотреба с личните данни на своите "пчелички". Молим всеки потребител, при забелязването на такава, да съобщава на време. Всяко изображение качено в раздел "Обяви" изгубва своите авторски права и става свободно разпространяващо се! При наличие на случай, в който потребител бива заловен да използва неправомерно снимки, без разрешение от техния автор/и може да се стигне до санкции и дори по-нататъшни дела.

Права на потребителя

Регистрирайки се, вие получавате възможността да пускате безплатни обяви, организирате ефективно вашия график и следите новостите сред обществото на Pakihinho! При наличие на злоупотреба от първа степен, качване на жаргонни и нецензурирани елементи, на потребителя се забранява достъп до услугите ни за период от 30 дни, а за нарушение от втора, спам и подобни, се наказва с перманентен бан.

x

Допитване до админ